Søg
Filter
Type v
Nyhedsbrev
Der er 28 varer.

Drænrør og faskiner
- drænslanger til dræning af jord og regnvandskassetter til faskiner til regnvand fra tage o.l.

Vælg:Vi er også danmarks største online leverandør af regnvandskassetter til faskiner. Disse er velegnet til lokal afledning af regnvand(LAR) i alt lige fra kolonihaver, villaer, sommerhuse, landbrug og hos gårdejere.

Køb dine drænrør til f.eks. haver, landbrug mm hos kloakgods.dk. Vi leverer dræn i hele landet fra dag til dag - både i PE (polyethylen) og PVC, i ruller og i længder, og med og uden bevikling - og selvfølgelig med slidser.
Drænrør bliver også omtalt markrør, drænslanger, plastslanger og anlægsrør.  
Såfremt du ønsker at der skal køre trafik der, hvor rørene ligger, så skal du vælge SN8 anlægsrør.
Alle vores drænrør er godkendte produkter, som lever op til de krav der er til det danske marked og benyttes i dag af professionelle entreprenører, kloakmestrer, landmænd mm.

Underkategorier

  • fittings: drænrør, faskiner
    Fittings til drænrør og faskiner- passende fittings til at lave en passende løsning Vælg: Fittings drænrør >Fittings faskiner >
  • geotekstil
    Geotekstil / fiberdug til drænrør og faskiner m.m.- i mange størrelser og forskellige typer Geotekstil har til formål at holde jord, sand o.l. ude, og samtidigt gøre at vand kan komme ind i drænrøret, eller ud af faskinen til den omkringliggende jord. Geotekstil kaldes bl.a. også fiberdug eller filt og kan bruges til flere formål.

Kundeservice
Kontakt os