Søg
Nyhedsbrev

Aquacell regnvandskassette - 200 / 192 liter - fra Wavin

Til nedsivning af regnvand fra eksempelvis et tag.

Produktfakta:

Højde 0,4 m. 
Bredde 0,5 m. 
Længde 1 m. 
Volume 0.195m³ 
Hulrumsvolumen 95%

(OBS! Denne Aquacell regnvandskassette er beregnet til områder, hvor der kører biler og lastbiler henover.  Regnvandskassetten laves også i en model Lite til områder med ingen trafikbelastning. F.eks. haver. Se model Lite her)

Flere detaljer

A 191821019

DKK 334,00

Tilbud!

-DKK 400,00

DKK 734,00

Sådan fungere det:

Led dit regnvand fra tagrenderne gennem en tagnedløbsbrønd og via kloakrør, hen til dine kassetter. Herfra vil dine kassetter/faskine lade regnvandet sive ned i jorden. Du skal bruge fiberdug til at pakke din faskine ind i.

Kassetterne kan sættes ved siden af hinanden, i forlængelse af hinanden og stables, således at du kan lave en større faskine i forhold til behovet. Kassetterne pakkes ind i fiberdug og når jorden fyldes op rundt om faskinen, så holder jorden kassetterne på plads.

En kassette kan typisk afvande omkring 27m2 tag. Men der skal tages højde for hvilken jordtype kassetterne skal lægges i og nedbørsmængden. Er der f.eks. meget ler i jorden, så skal der bruges flere kassetter for af nedsive samme mængde vand.

Kassetterne tilsluttes med 160 mm kloakrør eller du kan bruge af en reduktion fra 160mm til 110mm, således at dine strenge kan lægges i 110mm kloakrør.  

Aquacell regnvandskassetter er lavet af plastmaterialet PP(polypropylen), hvilket giver dig fordel med lav vægt og lang levetid.


Generelt om faskine:

  • Type Faskine
Kundeservice
Kundeanmeldelser