Søg
Nyhedsbrev
Sidemodul til ny Aquacell regnvandskassette fra Wavin Se fuld størrelse

Sidemodul til ny Aquacell regnvandskassette fra Wavin

Til regnvandskassetter til nedsivning af regnvand fra eksempelvis et tag. Bemærk at du også skal bruge toppe og bunde for at lave kassetterne.

Produktfakta:

Højde 373 mm. 
Længde 1155 mm. 

(OBS! kassette til områder, hvor der kører biler og lastbiler henover.  Laves også i Lite type til områder med ingen trafikbelastning. F.eks. haver. Se type Lite her)

Flere detaljer

T4 191822300

DKK 90,00

Tilbud!

-DKK 30,00

DKK 120,00

Sådan fungere det:

Led dit regnvand fra tagrenderne gennem en tagnedløbsbrønd og via kloakrør, hen til dine kassetter. Herfra vil dine kassetter/faskine lade regnvandet sive ned i jorden.
Kassetterne er lavet som et modul-system, der består af et top-, bund- og sidemodul. Se hvordan det fungere i videoen nedenfor.
Kassetterne kan bygges ved siden af hinanden, i forlængelse af hinanden og ovenpå hinanden, således at du kan lave en større faskine i forhold til behovet. 
Du skal bruge fiberdug/geotekstil til at pakke din faskine ind i.

En kassette kan typisk afvande omkring 39m2 tag. Men der skal tages højde for hvilken jordtype kassetterne skal lægges i og nedbørsmængden. Er der f.eks. meget ler i jorden, så skal der bruges flere kassetter for af nedsive samme mængde vand.

Her kan du hurtigt beregne, hvor mange top-, bund- og sidemoduler, du har brug for til dit projektet.

Fra Wavin. Materialet er PP(polypropylen)


Se hvordan du samler den nye Aquacell faskine:


Generelt om faskine:

  • Type Faskine

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Kundeservice
Kontakt os