Søg

FRAGTRATER
0,- v/køb over 2.999,-
98,- v/køb over 1.499,-
minimumskøb 1.500,-

OBS: varer kan ikke afhentes
 

Kloakgods.dk anvender bl.a. Danske Fragtmænd, som er Danmark største distributionsnetværk. Hos Danske Fragtmænd ser vi det som en samfundsopgave at sørge for at holde Danmark kørende, og derfor kører vi fortsat i fuld drift. Vi kan dog ikke udelukke, at der i den kommende tid kan forekomme uregelmæssigheder på vores leveringer. Se hele skrivelsen fra Danske fragmænd her

 

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenfor kan du læse salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med køb hos Kloakgods.dk
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Kloakgods.dk, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem køber og Kloakgods.dk.

Kloakgods.dk forhandler udelukkende til kunder bosat i Danmark. Derfor er reglerne kun gældende indenfor Danmarks grænser. Dette indbefatter ikke Færøerne og Grønland.

1. Betaling:

Hos Kloakgods.dk er det muligt at betale med Dankort, E-Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro, JCB og American Express. Fakturabeløbet bliver trukket på dit kreditkort når varerne afsendes.


Kloakgods.dk benytter et betalingsmodul fra danske ScanNet. Betalingsmodulet er PCI-certificeret (Payment Card Industry) og opfylder derfor alle de sikkerhedskrav, som kræves af PBS.

2. Priser:

Alle priser på Kloakgods.dk angives inklusive moms og afgifter (ikke fragt).
Der tages forbehold for prisstigninger, valutaændringer, afgiftsændringer, udsolgte varer, udgåede varer, force majeure og trykfejl.

3. Levering:

Levering er mulig til Jylland, Fyn og Sjælland, samt brofaste øer i Danmark. Desuden kan levering på Bornholm og Samsø også ske i de fleste tilfælde (ring inden bestilling for at få oplyst om levering er mulig, samt leveringstid, til Bornholm og Samsø).

De bestilte varer fremsendes med fragtmand eller PostDanmark. Såfremt det ikke er muligt at fuldføre leveringen ved første udsendelse, vil enten PostDanmark eller fragtmanden efterlade oplysninger om, hvor varen kan afhentes.

I forhold til varene i butikken er estimerede leveringstid anført. Den forventede leveringstid kan derfor ikke opfattes som et garanteret leveringstidspunkt. Varer bestilt på hverdage inden kl. 15.00  leveres normalt den efterfølgende hverdag. Og ved bestillinger uden for dette tidsrum behandles ordren normalt den førstkommende hverdag og leveres typisk hverdag herefter. Sådan (hver-)dag til (hver-)dag levering er gældende for ca. 98% af alle vores leverancer.

Kloakgods.dk kan ikke gøres ansvarlig for nogen form for ekstraomkostninger, der er blevet påført vores kunder pga. afvigelser fra det angivne leveringstidspunkt eller produkt fejl og mangler.
Det kan forekomme, at én ordre leveres af flere omgange alt efter om ordren indeholder lagervarer eller skaffevarer. Der tilføjes ikke yderligere fragtgebyr ved delleverancer.

Med PostDanmark leveres varen dagen efter afsendelse. Varer der leveres med fragtmand leveres til første dør i stueetagen. Tunge eller uhåndterlige leverancer leveres til indkørsel eller hoveddør.
For leverancer af stål og metaller fra lager forbeholdes en margin på +/- 5% af det specificerede kvantum. Beregning af vægt, styk- eller længdeangivelse sker i overensstemmelse med sædvane.

Det er ikke muligt at skrive på ordren hvilken dag eller tidspunkt, man ønsker varen leveret.

Leveringstidspunktet kan være aftalt til en bestemt dato eller til en bestemt tid efter aftalens indgåelse. Det er en forudsætning, at samtlige oplysninger, der er nødvendige for ordrens udførelse på aftaletidspunktet, er kommet til sælgers kundskab. Alle forsendelser, der foretages af sælgeren pr. bil, er betinget af, at aflæsningsstedet er tilgængelig ad farbar vej.

Hvis du vælger, at din ordre må stilles på adressen, så er det meget vigtigt, at varerne kontrolleres med det samme. Skjulte skader skal anmeldes til Kloakgods.dk inden for rimelig tid fra modtagelsen.

Husk at varer der sendes med PostDanmark stilles ikke på adressen.

Kloakgods.dk anbefaler altid, der er en person på adressen, der kan kvittere for modtagelsen. Ved køb af bestemte nedsivningsanlæg og samletanke, der bliver levereret direkte fra fabrik, og som har varenummer 223193176, 223193116, 223193122, 223193174 og 223193175, er det også nødvendigt at der er en person tilstede som kan kvittere samt hjælpe med aflæsning.

3.1 Emballage

Emballering sker for købers regning, med mindre det udtrykkeligt fremgår, at dette er inkluderet i prisen.
Emballagen tages kun retur efter særskilt aftale.
Palle(-r) tages ikke retur, når varer leveres derpå og værdi af palle(-r) refunderes ikke.   

3.2 Modtagelse af varer / fejllevering af varer:

Ved modtagelse af varer skal kunden kontrollere, at varen er intakt og ikke har lidt overlast i forbindelse med transporten. Kvitter aldrig før du har gennemset hele leverancen.
Ved kvittering for modtagelsen, skriver du også under på at varen er intakt ved leveringen.
Kunden skal endvidere kontrollere at forsendelsens indhold svarer overens med følgesedlen. Såfremt, der forekommer uoverenstemmelser eller mangler, skal dette oplyses Kloakgods.dk inden for rimelig tid fra modtagelsesdagen.

3.3 Synlige skader:

Bærer emballagen tegn på skade ved modtagelsen, skal du åbne pakken i overværelse af fragtmanden eller postbuddet. Kan fragtmand eller postbud ikke vente på at pakken åbnes, skal du modtage pakken med forbehold på kvitteringen.
Såfremt leverancen viser sig at være beskadiget, påføres kvitteringen nægtet modtagelse. Leverancen returneres herefter af fragtmanden eller postbuddet. Straks herefter skal du give os besked på fragtskaden via vores reklamationsformular - husk at notere, at der er nægtet modtagelse.
Såfremt eventuelle skader først opdages efterfølgende, dvs. efter leverancen er blevet åbnet, skal du rette henvendelse til os. Emballagen bør i dette tilfælde bevares for eventuel senere besigtigelse.

3.4 Skjulte skader:

Hvis emballagen er intakt, men produktet er beskadiget, skal fragtskaden meldes til Kloakgods.dk inden for rimelig tid.
Følg anvisningerne for reklamation under kundeservice såfremt varen er behæftet med en skjult fragtskade.

4. Fragtgebyr:

Alle ordre med en værdi på over kr. 2999,00 er frit leveret på brofaste øer i Danmark (dog kan leveringer af nedsivningsanlæg og samletanke, hvor det er nødvendigt at benytte kran for aflæsning, blive pålagt et gebyr - dette glæder for varenummer 223193176, hvis kunden ikke selv har et redskab til at løfte tanken af fragtbilen, samt for nr. 223193116, 223193122, 223193174 og 223193175 i de tilfælde hvor kunden ikke selv kan hjælpe til med aflæsningen).

Alle ordre mellem kr. 1.500,00 og kr. 2.999,00 (begge beløb inklusiv) pålægges et fragtgebyr på i alt kr. 98,00 inklusiv moms uanset vægt og antal delleveringer (ordre under 1.500,- er mindre end webshoppens minimums-købsgrænse og accepteres således ikke).   
Uanset hvor varen leveres i Danmark, indbefatter fragtgebyret kun én udsendelse.

5. Returnering af varer (fortrydelsesret):

Kunden har mulighed for at fortryde sit køb inden 14 dage efter vedkommende fysisk har modtaget leverancen og herefter 14 dage til at sende varen(e) retur. Dette er i henhold til forbrugeraftaleloven.

Fortrydelsesretten gør sig ligeså gældende i tilfælde af, at kunden undlader modtagelse af varen.
Varen(e) skal fremstå i væsentlig samme stand og mængde. Originalemballagen skal desuden returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/værdier som er nødvendig info for kunder.

For at lette de administrative opgaver, der er forbundet med tilbagebetaling af varens pris, opfordrer Kloakgods.dk kunden til at pakke varen + originalemballage ind i et ekstra lag pap, papir eller bobleplast, inden varen sendes retur. Skriv ikke på original emballagen og sæt heller ikke tape på original emballagen. Hvis disse ting overholdes, så gøres behandlingstiden, og dermed også den tid der går, inden kunden får pengene tilbage, kortere.

Det er kundens ansvar at sende varen(erne) retur ved fortrydelsesret. Kunden skal dog altid kontakte Kloakgods.dk inden returforsendelse da nogle varer ikke lader sig returnere på anden vis end ved afhentning med en bestemt fragtmand.

Bliver varen(erne) beskadiget i en fragt fra kunden til Kloakgods.dk, som kunden selv har arrangeret, så krediteres varen(erne) ikke.

Kloakgods.dk tilbagebetaler varens pris senest 14 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne. Dog kun hvis varen er i den førnævnte intakte og salgsbare stand.

Kundens forsendelsesomkostninger, i forbindelse med returneringen af varen, refunderes ikke. Og når Kloakgods.dk arrangere returfragt for kunden skal kunden selv afholde den faktiske fragtmandsomkostning herfor (normalt DKK 500).

6. Reklamation:

Kloakgods.dk yder reklamationsret på alle produkter i varesortimentet jf. bestemmelserne i købeloven. Skulle en vare leveret af Kloakgods.dk mod forventning gå i stykker indenfor den 2-årige reklamationsperiode, repareres eller erstattes denne vederlagsfrit. Dette er i midlertidig ikke tilfældet, hvis defekten kan relateres til groft misbrug eller betjeningsfejl fra brugerens side. Kontakt altid Kloakgods.dk ved reklamation af en vare. Alle udgifter kunden måtte have til demontering/nedtagelse samt montering igen af den defekte vare, afholdes af kunden.

Porto-omkostninger forbundet med returneringen af fejlleverancen eller de fejlproducerede varer betales af Kloakgods.dk

7. Håndtering af personoplysninger:

Kunde oplysningerne videregives eller videresælges ikke til tredjemand.
Oplysningerne vil kun blive brugt i Kloakgods.dk markedsføring over for dig, hvis du udtrykkeligt har accepteret det.

Dine oplysninger kan når som helst blive slettet fra kundekartoteket.

Privatlivspolitik.

 Formål:

 Tilmelding af nyhedsbrev, oprettelse som kunde og administration af din bestilling hos www.kloakgods.dk

 a)    Levering af ydelser i forbindelse med din bestilling hos kloakgods.dk.

Personoplysninger anvendes med henblik på at administrere dine bestillinger, herunder i forbindelse med betaling.

 Kategorier af personoplysninger

 Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig: 

 a)    Almindelige personoplysninger:

 Navn*, postnummer*, by*, land*, e-mail*, telefonnummer, betalingskortoplysninger, samt oplysninger om transaktioner ved anvendelse af automatisk betaling.

 *= obligatoriske oplysninger, som skal udfyldes af dig ved bestilling

 Kilder

 Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

 

Direkte fra dig

 Behandlingsgrundlag

 Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet baseret på følgende behandlingsgrundlag

 GDPR artikel 6.1.b (nødvendig af hensyn til opfyldelse af aftalen med Storebælt.)

 Modtagere

 Vi kan dele dine personoplysninger med: 

 Leverandører og forhandlere, herunder fragtfirmaer, vareleverandører og finansielle institutioner, som vi samarbejder med for at kunne levere dine varer.

 Opbevaring

 Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt. 

 Oplysninger om dine transaktioner opbevares i 5 år plus indeværende år i overensstemmelse med Bogføringslovens krav.


Kundeservice
Kundeanmeldelser