Søg
Nyhedsbrev
Der er 25 varer.

Kloakrør

- professionel kvalitet til markedets laveste priser.

Alle vores rør lever op til samtlige krav og godkendelser på det danske marked.

Om PP (polypropylen) - kloakrør lavet af PP er lidt mere miljøvenlige og af hensyn til miljøet skal rør der nedgraves i københavsområdet være lavet af PP. 


Om kloakrør
Kloakrør bruges til at ledes spildevand i kloakken, septiktank eller lignende. Vandet ledes ved hjælp gravitation, hvilket vil sige tyngdekraften, og rørene skal således lægges med et fald.
I Danmark benyttes normalt rør lavet af materialerne PVC eller PP. PVC er oftest billigst. Men PP er lidt mere miljøvenligt. Endvidere er PP nemmere at arbejde med hvis man skal save eller bore i rørene, da PP ikke flækker så let som PVC.
Kloakrør anvendes i disse diametre i Danmark og alle kloakrør kloakgods.dk sælger, er godkendt til det danske marked. Dimensionerne på glatte kloakrør i Danmark er Ø 110 mm, Ø 160 mm, Ø 200 mm, Ø 250mm, Ø 315 mm og Ø 400 mm. Den valgte dimension af kloakrør, til et projekt, afhænger af mængden af spildevand som rørene skal kunne lede igennem. Til bortledning og håndtering af regnvand kan der til større anlæg benyttes rør i større dimensioner.
Endvidere findes kloakrør, på det danske marked, i forskellige længder fra 25 cm til 6 meter. Normalt er det således at rørene bliver billigere pr. meter hvis man vælger lange rør. Men øgede transportomkostning, forbindelse med de længste rør, betyder at de ikke er billigst pr. meter. Desuden er de længste rør svære at håndtere, når rørene skal håndteres. Således vælges der oftest,af både økonomiske, samt praktiske årsager, rør i længden to eller tre meter.
Kloakrør laves i forskellige SN-klasser i forhold til hvor meget tryk som de skal kunne klare - disse klasser benævnes f.eks. trykklasse, stivhedsklasse og ringstivhed. Klasse SN4 er den mest almindeligt anvendte. Og klasse SN8 anvendes normalt når der er behov for ekstra styrke. Behovet anhænger af hvor tung belastning der kan komme ovenpå røret, samt hvor dybt røret er gravet ned m.m.

Underkategorier

  • fittings: kloakrør
    Fittings til kloakrør- professionel kvalitet til markedets laveste priser Vælg diameter: 110 mm >160 mm >200 mm >250 og 315 mm >

Kundeservice
Kontakt os