Søg
Nyhedsbrev

Nedsivningsanlæg - 5 pers. med Flygt pumpe samt sivestrenge - model 3-KF

Kvalitetsanlæg fra danske WaterCare. 2,3 m3 tank til trykfordeling, hvor spildevandet pumpes ud i sivestrengene ved hjælp af den indbyggede pumpe. Tanken er ideel for husstande med op til 5 voksne. 

Bemærk - prisen er inklusiv sivestrenge - (se sivestrengene)

Fri fragt.

Flere detaljer

D 223193113 5PE

DKK 18.695,00

Tilbud!

-DKK 13.655,00

DKK 32.350,00

  • Med integreret Flygt DX35-5 pumpe
  • Anlægget er inklusiv 2 x 15 m sivestrenge - (se sivestrengene)
  • Anlægget er inklusiv 0,5 m opføringsrør 
  • På røret kan benyttes et dæksel fra Watercare - se dækslet (ikke inkluderet)
  • Alarm funktion - Miljøstyrelsens vejledninger om nedsivningsanlæg angiver, at der skal være monteret en alarm. Alarmen kan advare om fuld tank (f.eks. hvis pumpen går i stå) inden et muligt overløb - se Watercare VA-alarm (ikke inkluderet)


Husk, inden at du laver anlægget, at spørge kommunen om hvilke regler der gælder for anlæggelse af nedsivningsanlæg på stedet. Husk også alliere dig med en autoriseret kloakmester der bl.a. kan godkende det færdigt etablerede anlæg, ligesom det kræves.

Brochure - nedsivningsanlæg fra WaterCare Se brochure fra WaterCare (model 3-KF heri)

Køb dit nedsivningsanlæg

Så garanterer vi den bedste pris i Danmark på dit nedsivningsanlæg. Derfor sælger vi nu vores produkter med en effektiv rabat og billigste pris - i Danmark. Der medfølger en kvalitetssikret løsning med høj produktgaranti til billig pris. Køb Watercare nedsivningsanlæg, model 223193113 og få tryghed og høj ydelse.

WaterCare 3-kammertank er en velfungerende bundfældningstank til nedsivningsanlæg, der er nem at installere. WaterCare 3-kammertank er udviklet i et samarbejde mellem Danmarks førende eksperter i spildevandsrensning og plastteknik, samt flere af landets autoriserede kloakmestre. 3-kammertanken fra WaterCare adskiller sig fra andre bundfældningstanke ved at kunne rumme en stor væskeoverflade og et relativt stort vandvolumen på 2,3 m3 . Resultatet er en god strømningsfordeling samt en lang Opholdstid og deraf følgende bedre bundfældning af partikler. 

Kundeservice
Kontakt os