Søg
Nyhedsbrev

Nedsivningsanlæg - 5 pers. - tåler tung vægt - er uden fordelerbrønd

Bemærk - estimeret leveringstid er 3 uger.

Kvalitetsanlæg fra danske WaterCare. 2,8 m3 tank til gravitation, hvor spildevandet selv løber selv ud i sive-strengene via tyngdekraften.  

Tåler belastning af personbiler under 3000 kg. Ved korrekt afslutning med 0,9 m jorddække, komprimering 98% SP og afslutning med belægningssten eller asfalt  

Flere detaljer

F 223193126 5PE

DKK 15.499,00

Nedsat pris!

-DKK 6.341,00

DKK 21.840,00

BEMÆRK at varen sendes direkte fra fabrikken på en bil uden kran. Derfor skal man selv have et reskab til at løfte varen af bilen (eks. en gaffeltruck, rendegraver eller lignende). Alternativ kan levering med kran bestilles for ekstra gebyr - klik her for at se mere.

Vær opmærksom på at der skal anlægges en ekstern fordelerbrønd til anlægget for at kunne bruge flere sæt sivestrenge (ved etablering af nedsivningsanlæg er der oftest krav om brug af to sæt sivestrenge á 15m). Se ekstern fordelerbrønd til to sæt sivestrenge

  • Til anlægget skal desuden bruges sivestrenge - se sivestrenge sæt (ikke inkluderet)
  • Anlægget er inklusiv to opføringsrør (Ø560/500mm x 650mm høj) 
  • På rørene kan benyttes dæksler fra Watercare - se passende dæksel (ikke inkluderet)
  • Alarm funktion - Miljøstyrelsens vejledninger om nedsivningsanlæg angiver, at der skal være monteret en alarm. Alarmen kan advare om fuld tank, inden et muligt overløb - se Watercare VA-alarm (ikke inkluderet)


Husk, inden at du laver anlægget, at spørge kommunen om hvilke regler der gælder for anlæggelse af nedsivningsanlæg på stedet. Husk også alliere dig med en autoriseret kloakmester der bl.a. kan godkende det færdigt etablerede anlæg, ligesom det kræves.

Køb dit nedsivningsanlæg

Så garanterer vi den bedste pris i Danmark på dit nedsivningsanlæg. Derfor sælger vi nu vores produkter med en effektiv rabat og billigste pris - i Danmark. Der medfølger en kvalitetssikret løsning med høj produktgaranti til billig pris. Køb Watercare nedsivningsanlæg, model 223193126 og få tryghed og høj ydelse.

WaterCare 3-kammertank er en velfungerende bundfældningstank til nedsivningsanlæg, der er nem at installere. WaterCare 3-kammertank er udviklet i et samarbejde mellem Danmarks førende eksperter i spildevandsrensning og plastteknik, samt flere af landets autoriserede kloakmestre. 3-kammertanken fra WaterCare adskiller sig fra andre bundfældningstanke ved at kunne rumme en stor væskeoverflade og et relativt stort vandvolumen på 2,8 m3 . Resultatet er en god strømningsfordeling samt en lang Opholdstid og deraf følgende bedre bundfældning af partikler. 

Kundeservice
Kontakt os