Søg
Nyhedsbrev

Nedsivningsanlæg - 5 pers. - model 3-KI

Kvalitetsanlæg fra danske WaterCare. 2,3 m3 tank til gravitation, hvor spildevandet selv løber selv ud i sive-strengene via tyngdekraften. Har indbygget fordeler-brønd til to sæt sivestrenge. Tanken er ideel for husstande med op til 5 voksne. 

Fri fragt.

Flere detaljer

A 223193130 5PE

DKK 12.998,00

Tilbud!

-DKK 8.737,00

DKK 21.735,00

  • Til anlægget skal desuden bruges 2 sæt sivestrenge - se sivestrenge sæt (ikke inkluderet)
  • Anlægget er inklusiv 0,5 m opføringsrør 
  • På røret kan benyttes et dæksel fra Watercare - se dækslet (ikke inkluderet)
  • Alarm funktion - Miljøstyrelsens vejledninger om nedsivningsanlæg angiver, at der skal være monteret en alarm. Alarmen kan advare om fuld tank, inden et muligt overløb - se Watercare VA-alarm (ikke inkluderet)


Husk, inden at du laver anlægget, at spørge kommunen om hvilke regler der gælder for anlæggelse af nedsivningsanlæg på stedet. Husk også alliere dig med en autoriseret kloakmester der bl.a. kan godkende det færdigt etablerede anlæg, ligesom det kræves.

Brochure - nedsivningsanlæg fra WaterCare Se brochure fra WaterCare (model 223193130 heri)

Køb dit nedsivningsanlæg

Så garanterer vi den bedste pris i Danmark på dit nedsivningsanlæg. Derfor sælger vi nu vores produkter med en effektiv rabat og billigste pris - i Danmark. Der medfølger en kvalitetssikret løsning med høj produktgaranti til billig pris. Køb Watercare nedsivningsanlæg, model 223193130 og få tryghed og høj ydelse.

WaterCare 3-kammertank er en velfungerende bundfældningstank til nedsivningsanlæg, der er nem at installere. WaterCare 3-kammertank er udviklet i et samarbejde mellem Danmarks førende eksperter i spildevandsrensning og plastteknik, samt flere af landets autoriserede kloakmestre. 3-kammertanken fra WaterCare adskiller sig fra andre bundfældningstanke ved at kunne rumme en stor væskeoverflade og et relativt stort vandvolumen på 2,3 m3 . Resultatet er en god strømningsfordeling samt en lang Opholdstid og deraf følgende bedre bundfældning af partikler. Tanken er ideel til husstande med op til 5 voksne. Tanken kan anvendes til gravitationsanlæg, og er med indbygget fordelerbrønd, hvilket sparer dig for flere tusinde kroner.

Kundeservice
Kontakt os