Søg
Nyhedsbrev

Nedsivningsanlæg - 10 pers. med Grundfos pumpe - model W.S.P.

Kvalitetsanlæg fra danske WaterCare. 4 m3 tank til trykfordeling, hvor spildevandet pumpes ud i sivestrengene ved hjælp af den indbyggede pumpe. Tanken er ideel for husstande med op til 10 voksne.

Fri fragt.

Flere detaljer

H 223193154 10PE

DKK 24.999,00

Tilbud!

-DKK 25.348,00

DKK 50.347,00

  • Med integreret Grundfos AP35B pumpe 
  • Til anlægget skal bruges tryksivestrenge (ikke inkluderet) - se passende sæt 
  • Anlægget er inklusiv 2 styk 0,5 m opføringsrør 
  • På rørene kan benyttes dæksler fra Watercare - se dæksler (ikke inkluderet)
  • Alarm funktion - Miljøstyrelsens vejledninger om nedsivningsanlæg angiver, at der skal være monteret en alarm. Alarmen kan advare om fuld tank (f.eks. hvis pumpen går i stå) inden et muligt overløb - se Watercare VA-alarm (ikke inkluderet)


Husk, inden at du laver anlægget, at spørge kommunen om hvilke regler der gælder for anlæggelse af nedsivningsanlæg på stedet. Husk også alliere dig med en autoriseret kloakmester der bl.a. kan godkende det færdigt etablerede anlæg, ligesom det kræves.

Brochure - nedsivningsanlæg fra WaterCare Se brochure fra WaterCare (model 223193154 heri)
 

Køb dit nedsivningsanlæg

Så garanterer vi den bedste pris i Danmark på dit nedsivningsanlæg. Derfor sælger vi nu vores produkter med en effektiv rabat og billigste pris - i Danmark. Der medfølger en kvalitetssikret løsning med høj produktgaranti til billig pris. Køb Watercare nedsivningsanlæg, model 223193154 og få tryghed og høj ydelse.

W.S.P. er en velfungerende bundfældningstank til nedsivningsanlæg, der er nem at installere. W.S.P. er udviklet i et samarbejde mellem Danmarks førende eksperter i spildevandsrensning og plastteknik, samt flere af landets autoriserede kloakmestre. W.S.P. fra WaterCare adskiller sig fra andre bundfældningstanke ved at kunne rumme en stor væskeoverflade og en stort vandvolumen på 4 m3 . Resultatet er en god strømningsfordeling samt en lang Opholdstid og deraf følgende bedre bundfældning af partikler. 

Kundeservice
Kontakt os