Søg
Nyhedsbrev

Nedsivningsanlæg - 10 pers. - model W.S.

BEMÆRK at der kan være ekstra leveringstid ifm med varen. Ring for oplysning om aktuel leveringstid

Kvalitetsanlæg fra danske WaterCare. 4 m3 tank til gravitation, hvor spildevandet selv løber selv ud i sive-strengene via tyngdekraften. Har indbygget fordeler-brønd til sivestrengene. Tanken er ideel for husstande med op til 10 voksne. 

Flere detaljer

G 223193156 10PE

DKK 22.597,00

Tilbud!

-DKK 17.382,00

DKK 39.979,00

  • Til anlægget skal desuden bruges 4 sæt sivestrenge samt 2 styk T-rør - se sivestrenge sæt (ikke inkluderet) - se T-rør (ikke inkluderet)
  • Anlægget er inklusiv 2 styk 0,5 m opføringsrør 
  • På røret kan benyttes dæksler fra Watercare - se dæksler (ikke inkluderet)
  • Alarm funktion - Miljøstyrelsens vejledninger om nedsivningsanlæg angiver, at der skal være monteret en alarm. Alarmen kan advare om fuld tank, inden et muligt overløb - se Watercare VA-alarm (ikke inkluderet)


Leveringer med kran kan medføre et tillæg. Ring til os for oplysning om det er tilfældet i forbindelse med din levering.

Husk, inden at du laver anlægget, at spørge kommunen om hvilke regler der gælder for anlæggelse af nedsivningsanlæg på stedet. Husk også alliere dig med en autoriseret kloakmester der bl.a. kan godkende det færdigt etablerede anlæg, ligesom det kræves.

Brochure - nedsivningsanlæg fra WaterCare Se brochure fra WaterCare (model 223193156 heri)

Køb dit nedsivningsanlæg

Så garanterer vi den bedste pris i Danmark på dit nedsivningsanlæg. Derfor sælger vi nu vores produkter med en effektiv rabat og billigste pris - i Danmark. Der medfølger en kvalitetssikret løsning med høj produktgaranti til billig pris. Køb Watercare nedsivningsanlæg, model 223193156 og få tryghed og høj ydelse.

WaterCare W.S. er en velfungerende bundfældningstank til nedsivningsanlæg, der er nem at installere. W.S. er udviklet i et samarbejde mellem Danmarks førende eksperter i spildevandsrensning og plastteknik, samt flere af landets autoriserede kloakmestre. W.S. fra WaterCare adskiller sig fra andre bundfældningstanke ved at kunne rumme en stor væskeoverflade og en stort vandvolumen på 4 m3 . Resultatet er en god strømningsfordeling samt en lang Opholdstid og deraf følgende bedre bundfældning af partikler. Tanken er ideel til husstande med op til 10 voksne. Tanken kan anvendes til gravitationsanlæg, og er med indbygget fordelerbrønd, hvilket sparer dig for flere tusinde kroner.

Kunder, der købte denne vare, købte også:

Kundeservice
Kontakt os