Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Mindste køb 1.500,-
Bestillinger i dag sættes til levering efter påske
Fri fragt v/5.000,-
Danmarks største online leverandør af kloak og dræn
Mindste køb 1.500,-
Loading...

Nedsivningsanlæg 5PE / 5 pers til gravitationsnedsivning – tåler tung vægt – uden fordelerbrønd

Varenummer (SKU): 223193126 5PE Kategori:

16.299,00  inkl. moms

Kvalitetsanlæg fra danske WaterCare. 2,8 m3 tank til gravitations-nedsivning, hvor spildevandet selv løber selv ud i sivestrengene via tyngdekraften.

Tåler belastning af personbiler under 3000 kg. Ved korrekt afslutning med 0,9 m jorddække, komprimering 98% SP og afslutning med belægningssten eller asfalt

Leveringstid ca. 1 uge – fri fragt
BEMÆRK
at denne vare leveres direkte fra producenten. Du skal derfor selv kunne løfte varen af lastbilen ved levering (f.eks. med en gaffeltruck). Eller betale for tillæg kranlevering. Se mere her

På lager. Bestil inden kl. 14.00 på hverdage for levering næste hverdag

Loading...

Bemærk at der skal anlægges en ekstern fordelerbrønd til anlægget for at kunne bruge flere sæt sivestrenge (ved etablering af nedsivningsanlæg er der oftest krav om brug af to sæt sivestrenge á 15m). Se ekstern fordelerbrønd til to sæt sivestrenge.

  • Til anlægget skal desuden bruges sivestrenge – se sivestrenge sæt (ikke inkluderet)
  • Anlægget er inklusiv to opføringsrør (Ø560/500mm x 650mm høj)
  • På rørene kan benyttes dæksler fra Watercare – se passende dæksel (ikke inkluderet)
  • Alarm funktion – Miljøstyrelsens vejledninger om nedsivningsanlæg angiver, at der skal være monteret en alarm. Alarmen kan advare om fuld tank, inden et muligt overløb – se Watercare VA-alarm (ikke inkluderet)

 

Husk, inden at du laver anlægget, at spørge kommunen om hvilke regler der gælder for anlæggelse af nedsivningsanlæg på stedet. Husk også alliere dig med en autoriseret kloakmester der bl.a. kan godkende det færdigt etablerede anlæg, ligesom det kræves.

Køb dit nedsivningsanlæg

Så garanterer vi den bedste pris i Danmark på dit nedsivningsanlæg. Derfor sælger vi nu vores produkter med en effektiv rabat og billigste pris – i Danmark. Der medfølger en kvalitetssikret løsning med høj produktgaranti til billig pris. Køb Watercare nedsivningsanlæg, model 223193126 og få tryghed og høj ydelse.

WaterCare 3-kammertank er en velfungerende bundfældningstank til nedsivningsanlæg, der er nem at installere. WaterCare 3-kammertank er udviklet i et samarbejde mellem Danmarks førende eksperter i spildevandsrensning og plastteknik, samt flere af landets autoriserede kloakmestre. 3-kammertanken fra WaterCare adskiller sig fra andre bundfældningstanke ved at kunne rumme en stor væskeoverflade og et relativt stort vandvolumen på 2,8 m3 . Resultatet er en god strømningsfordeling samt en lang Opholdstid og deraf følgende bedre bundfældning af partikler.

Download

Du kunne også være interesseret i...