Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Mindste køb 1.500,-
Levering tidligst d. 22
Varer bestilt i dag leveres onsdag d. 22. maj pga. pinsen.
Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Danmarks største online leverandør af kloak og dræn
Mindste køb 1.500,-
Loading...

Skrå plast topring 800mm 9/22 mm

Varenummer (SKU): 225595082 Kategori:

179,00  inkl. moms

Skrå topring i plast med en højde på 9 mm i den ene side og 22 mm i den anden. Og med en indvendig diameter på 800mm. Passer sammen med Ø 800 mm karme og oven på Ø800 mm kegler, topringe o.l. (passende til dimension Ø800mm).

Se passende dæksel

Lauridsen leverer dæksler, topringe og tilbehør i plast til det danske marked: Læs nærmere om deres produkter her: Lauridsen

På lager. Bestil inden kl. 14.00 på hverdage for levering næste hverdag

Loading...

Topring med riller. Fjedrer ikke og er stabil, også under højt tryk. Den tilpasser sig, bedre end beton-topringe, de evt. skæve og ujævne betonoverflader og forlænger levetiden på hele brøndkonstruktionen. Topringe med riller forskydes ikke fra hinanden pga. rillerne.

Se passende dæksler: Ø800 dæksler

Undgå de tunge løft, da plast er væsentlig lettere end beton.

Om topringe generelt:

En topring/brøndring anvendes til regulering af dækselhøjde ift. terræn. Samt for at kompensere for eventuelle ujævnheder. Topringe kan lægges ovenpå hinanden, og placeres altid lige under dækslet.

Produktet tåler store belastninger op til belastningsklasse D400, hvorfor de kan anvendes på langt de fleste områder.

Topringe indgår i et plastsortiment, hvor der årligt anvendes over 1000 tons affald fra kabler i produktionen af. Bl.a. også til produktion af kegler og dæksler. At genanvende affald, som ellers ville være endt på forbrændingen, giver god mening. Der er ikke blot en CO2-mæssig besparelse i form af plasten, som genanvendes, men også ifht. den CO2 der udledes. I forhold til at anvende en topring i beton.

I egenproduktionen benyttes udelukkende genbrugsplast. Hvis der sker et spild, knuses dette til granulat, således at vi kan genanvende det til nye emner.

Lauridsen leverer dæksler, topringe og tilbehør i plast til det danske marked: Læs nærmere om deres produkter her: Lauridsen