Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Mindste køb 1.500,-
Levering tidligst d. 22
Varer bestilt i dag leveres onsdag d. 22. maj pga. pinsen.
Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Danmarks største online leverandør af kloak og dræn
Mindste køb 1.500,-

Salgs- og leveringsbetingelser

FRAGTRATER

1.500,- til 4.999,- = fragt 149,-
5000,- og opefter = gratis fragt

Mindstekøb på 1.500,- : vi har store omkostninger på paller, emballage, lastbiler mv. ifm. Leveringer af varer, så pt. kan vi desværre ikke tage imod ordre på under 1.500,-. Vi arbejder på en løsning.

Vi anbefaler at man bestiller varer lidt tidligere end man skal bruge dem, da forsinkelse under transport kan forekomme. Den forventede leveringstid er endvidere et estimat og kan derfor ikke opfattes som et garanteret leveringstidspunkt.

OBS: varer kan ikke afhentes – således er der kun mulighed for at få leveret varer.

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenfor kan du læse salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med køb hos Kloakgods.dk
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Kloakgods.dk, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem køber og Kloakgods.dk.

Kloakgods.dk forhandler udelukkende til kunder bosat i Danmark. Derfor er reglerne kun gældende indenfor Danmarks grænser. Dette indbefatter ikke Færøerne og Grønland.

1. Betaling:

Hos Kloakgods.dk er det muligt at betale med Dankort, E-Dankort, MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro, JCB, American Express og MobilePay. Fakturabeløbet bliver trukket på dit kreditkort når varerne afsendes.

Kloakgods.dk benytter et betalingsmodul fra danske ScanNet. Betalingsmodulet er PCI-certificeret (Payment Card Industry) og opfylder derfor alle de sikkerhedskrav, som kræves af PBS.

2. Priser:

Alle priser på Kloakgods.dk angives inklusive moms og afgifter (ikke fragt). Priserne vises dog eksklusiv moms for erhvervskunder, som der har fået oprettet, samt anvender, et erhvervslogin.
Der tages forbehold for prisstigninger, valutaændringer, afgiftsændringer, udsolgte varer, udgåede varer, force majeure og trykfejl.

3. Levering:

Levering er mulig til Jylland, Fyn og Sjælland, samt brofaste øer i Danmark. Desuden kan levering på Bornholm og Samsø også ske i de fleste tilfælde (ring inden bestilling for at få oplyst om levering er mulig, samt leveringstid, til Bornholm og Samsø).

De bestilte varer fremsendes med fragtmand eller som postforsendelse. Såfremt det ikke er muligt, ved postforsendelse, at fuldføre leveringen ved første udsendelse, vil der blive givet oplysninger om, hvor forsendelsen kan afhentes. Det samme kan i sjældne tilfælde gøre sig gældende ved levering med fragtmand (hvis f.eks. chaufføren ikke har mulighed for at få adgang til leveringsadressen).

I forhold til varene i butikken er estimerede leveringstid anført. Den forventede leveringstid kan derfor ikke opfattes som et garanteret leveringstidspunkt. Varer bestilt på hverdage inden kl. 14.00  leveres normalt den efterfølgende hverdag. Og ved bestillinger uden for dette tidsrum behandles ordren normalt den førstkommende hverdag og leveres typisk hverdag herefter. Sådan (hver-)dag til (hver-)dag levering er gældende for ca. 95% af alle vores leverancer.

Kloakgods.dk kan ikke gøres ansvarlig for nogen form for ekstraomkostninger, der er blevet påført vores kunder pga. afvigelser fra det angivne leveringstidspunkt eller produkt fejl og mangler.
Det kan forekomme, at én ordre leveres af flere omgange alt efter om ordren indeholder lagervarer eller skaffevarer. Der tilføjes ikke yderligere fragtgebyr ved delleverancer.

Varer leveres til et passende sted ud for, eller indenfor, leveringsadressen. Stedet bestemmes af chaufføren der foretager leveringen og kan f.eks. være ved fortorvet ud for leveringsadressen, eller i indkørslen på leveringsadressen. Har kunder særlige ønsker om hvor du gerne vil have varene placeret, ved leveringen, kan disse skrives i kommentarfeltet i forbindelse med bestillingen. Så er det op til chaufføren at vurdere om han kan tilgodese ønsket. Bemærk at det er chaufførens valg og at han ikke er ansat i Kloakgods.dk.
Varer der leveres som pakkeforsendelser, med Post Nord, leveres til det sted som Post Nords bud vurdere er passende. Eventuelt til det sted som modtageren har angivet i forbindelse med Modtager Flex. Hvis modtageren ikke er hjemme, ved leveringen og kan tage i mod forsendelsen, så vælger Post Nords bud om forsendelsen bliver taget med igen. I så fald gives der besked, fra Post Nord, om hvor forsendelsen så kan afhentes. 

Det er ikke muligt at skrive på ordren hvilken tidspunkt man ønsker varen leveret.

Leveringstidspunktet kan være aftalt til en bestemt dato. Det er en forudsætning, at samtlige oplysninger, der er nødvendige for ordrens udførelse på aftaletidspunktet, er kommet til sælgers kundskab. Alle forsendelser, der foretages af sælgeren pr. bil, er betinget af, at aflæsningsstedet er tilgængelig ad farbar vej.

Hvis du vælger, at din ordre må stilles på adressen, så er det meget vigtigt, at varerne kontrolleres med det samme. Skjulte skader skal anmeldes til Kloakgods.dk inden for rimelig tid fra modtagelsen.

Husk at varer der sendes med Post Nord, i udgangspunktet, ikke stilles på adressen.

Kloakgods.dk anbefaler altid, der er en person på adressen, der kan kvittere for modtagelsen. Ved køb af bestemte nedsivningsanlæg og samletanke, der bliver levereret direkte fra fabrik, og som har varenummer 223193176, 223193173, 223193122, 223193174, 22319317X, 225007000, 223193126, 223193166, 224512000 og 223193175, er det også nødvendigt at der er en person tilstede som kan kvittere samt hjælpe med aflæsning.

3.1 Emballage

Emballagen tages kun retur efter særskilt aftale.
Palle(-r) tages ikke retur, når varer leveres derpå og værdi af palle(-r) refunderes ikke.   

3.2 Modtagelse af varer / fejllevering af varer:

Ved modtagelse af varer skal kunden kontrollere, at varen er intakt og ikke har lidt overlast i forbindelse med transporten. Kvitter aldrig før du har gennemset hele leverancen.
Ved kvittering for modtagelsen, skriver du også under på at varen er intakt ved leveringen.
Kunden skal endvidere kontrollere at forsendelsens indhold svarer overens med følgesedlen. Såfremt, der forekommer uoverenstemmelser eller mangler, skal dette oplyses Kloakgods.dk inden for rimelig tid fra modtagelsesdagen.

3.3 Synlige skader:

Bærer emballagen tegn på skade ved modtagelsen, skal du åbne pakken i overværelse af fragtmanden eller postbuddet. Kan fragtmand eller postbud ikke vente på at pakken åbnes, skal du modtage pakken med forbehold på kvitteringen.
Såfremt leverancen viser sig at være beskadiget, påføres kvitteringen nægtet modtagelse. Leverancen returneres herefter af fragtmanden eller postbuddet. Straks herefter skal du give os besked om fragtskaden via vores kontaktformular, eller email (info@kloakgods.dk) – husk at notere, at der er nægtet modtagelse.
Såfremt eventuelle skader først opdages efterfølgende, dvs. efter leverancen er blevet åbnet, skal du rette henvendelse til os. Emballagen bør i dette tilfælde bevares for eventuel senere besigtigelse.

3.4 Skjulte skader:

Hvis emballagen er intakt, men produktet er beskadiget, skal fragtskaden meldes til Kloakgods.dk inden for rimelig tid.

3.5 Ang. ombytning af varer med skader:

Når du har modtaget en vare med en skade og skal have den ombyttet, efter aftale med Kloakgods.dk , er det nødvendigt at du hjælper med at fragtmand, eller lignende, som skal hente den beskadiget vare, let kan komme til varen. Endvidere skal du printe/udskrive en returseddel, der bliver fremsendt til din email adresse og sætte sedlen på retur-forsendelsen. Dette er nødvendigt for at vi kan ombytte en vare med skade

4. Fragtgebyr:

Alle ordre med en værdi på over kr. 4999,00 er frit leveret i Jylland, på Fyn og på Sjælland, samt til brofaste øer i Danmark (dog kan leveringer af nedsivningsanlæg og samletanke, hvor det er nødvendigt at benytte kran for aflæsning, blive pålagt et gebyr – dette glæder for varenummer 223193176, 223193173, 223193122, 223193174, 22319317X, 225007000, 223193126, 223193166, 224512000 og 223193175 i de tilfælde hvor kunden ikke selv har et redskab til at løfte tanken af fragtbilen, samt ikke selv kan hjælpe til med aflæsningen).

Alle ordre mellem kr. 1.500,- og 4.999,00,- pålægges et fragtgebyr på i alt kr. 149,00 inklusiv moms uanset vægt og antal delleveringer.
Ordre over 4.999,- har fri fragt!

5. Returnering af varer (fortrydelsesret):

Kunden har mulighed for at fortryde sit køb inden 14 dage efter vedkommende fysisk har modtaget leverancen og herefter 14 dage til at sende varen(e) retur. Dette er i henhold til forbrugeraftaleloven.

Fortrydelsesretten gør sig ligeså gældende i tilfælde af, at kunden undlader modtagelse af varen.
Varen(e) skal fremstå i væsentlig samme stand og mængde. Originalemballagen skal desuden returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/værdier som er nødvendig info for kunder.

For at lette de administrative opgaver, der er forbundet med tilbagebetaling af varens pris, opfordrer Kloakgods.dk kunden til at pakke varen + originalemballage ind i et ekstra lag pap, papir eller bobleplast, inden varen sendes retur. Skriv ikke på original emballagen og sæt heller ikke tape på original emballagen. Hvis disse ting overholdes, så gøres behandlingstiden, og dermed også den tid der går, inden kunden får pengene tilbage, kortere.

Det er kundens ansvar at sende varen(erne) retur ved fortrydelsesret. Kunden skal dog altid kontakte Kloakgods.dk inden returforsendelse da nogle varer ikke lader sig returnere på anden vis end ved afhentning med en bestemt fragtmand.

Bliver varen(erne) beskadiget i en fragt fra kunden til Kloakgods.dk, som kunden selv har arrangeret, så krediteres varen(erne) ikke.

Kloakgods.dk tilbagebetaler varens pris senest 14 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne. Dog kun hvis varen er i den førnævnte intakte og salgsbare stand.

Kundens forsendelsesomkostninger, i forbindelse med returneringen af varen, refunderes ikke. Og når Kloakgods.dk arrangere returfragt for kunden skal kunden selv afholde den faktiske fragtmandsomkostning herfor (normalt DKK 500). Men bemærk at det typisk ikke er muligt for Kloakgods.dk at arrangere en returfragt.

Skal du sende varer retur som ligger på paller?

Her er links til et lille udvalg af fragtfirmaer, som håndterer fragt af paller:

https://www.fragt.dk/loesninger/gods/partigods/

https://www.pakke.dk/forsendelse

Bed om at chaufføren må stille varerne uden kvittering, samt at der som altid bliver taget billeder af at varerne er afleveret.

Kan varerne som sendes retur være i en papkasse, så kan du evt. anvende GLS:

https://gls-group.com/DK/da/privat/send/saadan-sender-du-pakker-med-GLS/

Vi har en fuldmagtsaftale med GLS, så chaufføren kan stille varerne på vores adresse, hvis vi ikke er til stede.

 

 

6. Reklamation:

Kloakgods.dk yder reklamationsret på alle produkter i varesortimentet jf. bestemmelserne i købeloven. Skulle en vare leveret af Kloakgods.dk mod forventning gå i stykker indenfor reklamationsperioden, repareres eller erstattes denne vederlagsfrit. Dette er i midlertidig ikke tilfældet, hvis defekten kan relateres til groft misbrug eller betjeningsfejl fra brugerens side. Kontakt altid Kloakgods.dk ved reklamation af en vare. Alle udgifter kunden måtte have til demontering/nedtagelse samt montering igen af den defekte vare, afholdes af kunden.

Porto-omkostninger forbundet med returneringen af fejlleverancen eller de fejlproducerede varer betales af Kloakgods.dk

For information om håndtering af personoplysninger klik her