Produkter til billigste pris - hurtigt og nemt

Kloakgods blev grundlagt i 2014 med det formål, at give alle muligheden for, at købe og arbejde med professionelle produkter til kloakering m.m. til en rimelig pris. 

Kloak og VVS branchen er meget ugennemsigtig, at navigere rundt i. Priserne er tårnhøje, og uden specielle rabatter og særaftaler, var det praktisktalt umuligt, at få fingrene i produkterne til en overkommelig pris. 

Hos Kloakgods har vi valgt, at gøre købsoplevelsen let og gennemsigtig. Der er ingen specielle rabatter og priserne er allerede banket i bund. Og varerne leveres, med ganske få undtagelser, fra dag til dag. 

Vores sortiment består af varer til kloakering, afvanding, spildevandsbehandling, regnvandshåndtering, samt diverse støbejernsgods. Varerne er af høj kvalitet og opfylder de krav og godkendelser der er på det danske marked.

Kontakt gerne kloakgods.dk på info@kloakgods.dk eller tlf. 25 56 91 98 med forespørgsler på specielle varer o.l., da vi bl.a. har tilgang til et bredere sortiment, end det der er vist her i shoppen.

Go’ arbejdslyst! 🙂

Med venlig hilsen
Martin og Jacob

Kloakgods ApS – Hadsundvej 12D, 1 sal, 2610 Rødovre

OBS: Der er ikke varelager på adressen – så varer kan ikke hentes på adressen.