Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Mindste køb 1.500,-
Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Danmarks største online leverandør af kloak og dræn
Mindste køb 1.500,-

Produkter til billigste pris - hurtigt og nemt

Kloakgods blev grundlagt i 2014 med det formål, at give alle muligheden for, at købe og arbejde med professionelle produkter til kloakering m.m. til en rimelig pris. 

Ambitionen hos os er, at tilbyde et skræddersyet produktudvalg, således at både professionelle og private brugere kan købe alle nødvendige produkter til at løse opgaver til at håndtere regnvand og spildevand.

Vi ønsker at give den bedste kundeservice, samt på denne hjemmeside give så gode vejledninger og informationer som muligt.

Hos Kloakgods har vi valgt, at gøre købsoplevelsen let og gennemsigtig. Der er ingen specielle rabatter og priserne er allerede banket i bund. Og varerne leveres, med ganske få undtagelser, fra dag til dag. 

Vores sortiment består af varer til kloakering, afvanding, spildevandsbehandling, regnvandshåndtering, samt diverse støbejernsgods. Varerne er af høj kvalitet og opfylder de krav og godkendelser der er på det danske marked.

Kontakt gerne kloakgods.dk på info@kloakgods.dk eller tlf. 25 56 91 98 med forespørgsler på specielle varer o.l., da vi bl.a. har tilgang til et bredere sortiment, end det der er vist her i shoppen.

Go’ arbejdslyst! 🙂

Med venlig hilsen
Martin

Kloakgods ApS – Søndre Mellemvej 30A, 4000 Roskilde

OBS: Der er ikke varelager på adressen – så varer kan ikke hentes på adressen.