Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Mindste køb 1.500,-
Levering tidligst d. 22
Varer bestilt i dag leveres onsdag d. 22. maj pga. pinsen.
Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Danmarks største online leverandør af kloak og dræn
Mindste køb 1.500,-
Loading...

Nedsivningsanlæg / bundfældningstank med pumpe fra UPONOR 223141202

Varenummer (SKU): 223141202 Kategori:

17.495,00  inkl. moms

Bundfældningstank 2,4 m3 / 5PE med indbygget pumpebrønd med pumpe. Inkl. tætninger til opføringsrør. Ekskl. opføringsrør og dæksel.

Se datablad for yderligere information og download brugsspecifikation

På lager. Bestil inden kl. 14.00 på hverdage for levering næste hverdag

Loading...

Køb dit nedsivningsanlæg

Så garanterer vi den bedste pris i Danmark på dit nedsivningsanlæg. Derfor sælger vi nu vores produkter med en effektiv rabat og billigste pris – i Danmark. Der medfølger en kvalitetssikret løsning med høj produktgaranti til billig pris. Køb Uponor nedsivningsanlæg, model 223141202 og få tryghed og høj ydelse.

Udviklet på baggrund af viden og innovation

Vores nye bundfældningstank på 2,4 m3 med mulighed for integreret pumpebrønd er et resultat af mange års erfaring og innovation. Vores dygtige designere og håndværkere har igennem længere tid arbejdet på at udvikle den perfekte løsning. Resultatet er en unik tank, der er støbt i et stykke, hvilket giver en stiv konstruktion med høj kvalitet og lang levetid. Tanken kan benyttes til mekanisk rensning af spildevand fra en husstand f.eks. i forbindelse med minibiologiske renseanlæg, nedsivningsanlæg, biologiske sandfiltre, rodzone- eller pileskovsanlæg.

Lang levetid og dokumenteret kvalitet

Tanken er CE-mærket og opfylder EN 12566:1 med 3. parts kontrol. Testinstallationer viser fremragende produktegenskaber ift. lang levetid. Partikeladskillelsen er meget bedre end påkrævet, hvilket gavner infiltrationens samlede levetid. Muligheden

for den integrerede pumpebrønd tilbydes på baggrund af en velkendt konstruktion, som vi har brugt i flere år på andre typer af produkter.

Hurtig og nem håndtering og installation

Den nye Uponor Infra bundfældningstank er let og nem at transportere, da den er konstrueret til at passe til en standardtrailer. Samtidig giver den flade bund mulighed for, at man kan stable to tanke ovenpå hinanden ifm. transport.

Tanken leveres som en samlet pakke eller som en gør det selv løsning. Den er meget nem at installere takket

være en gennemtænkt løsning

med løftebeslag. Pakkeløsningen leveres

med justerbart opføringsrør og

standarddæksel i plast.

Let vedligeholdelse

Ved at vælge løsningen med den integrerede pumpebrønd får man let adgang til tank og pumpe fra samme opføringsrør. Det nye opføringsrør har en diameter på 600 mm, hvilket gør inspektion hurtig og nem. Både tilløbet og afløbet er synligt og kan inspiceres. Bundens konstruktion gør det nemt at tømme tanken.

Download