Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Mindste køb 1.500,-
Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Danmarks største online leverandør af kloak og dræn
Mindste køb 1.500,-
Loading...

Nedsivningsanlæg 5PE / 5 pers til tryknedsivning – med pumpe fra Flygt

Varenummer (SKU): 223193112 5PE Kategori:

17.469,00  inkl. moms

Kvalitetsanlæg fra danske WaterCare. 2,3 m3 tank til tryknedsivning, hvor spildevandet pumpes ud i sivestrengene ved hjælp af den indbyggede pumpe. Tanken er ideel for husstande med op til 5 voksne.

Fri fragt

På lager. Bestil inden kl. 14.00 på hverdage for levering næste hverdag

Loading...
  • Med integreret Flygt DX35-5 pumpe
  • Til anlægget skal bruges tryksivestrenge (ikke inkluderet) – se passende sætse passende sæt med filt og spændefittings
  • Anlægget er inklusiv 0,5 m opføringsrør
  • På røret kan benyttes et dæksel fra Watercare – se dækslet (ikke inkluderet)
  • Alarm funktion – Miljøstyrelsens vejledninger om nedsivningsanlæg angiver, at der skal være monteret en alarm. Alarmen kan advare om fuld tank (f.eks. hvis pumpen går i stå) inden et muligt overløb – se Watercare VA-alarm (ikke inkluderet)

 

Husk, inden at du laver anlægget, at spørge kommunen om hvilke regler der gælder for anlæggelse af nedsivningsanlæg på stedet. Husk også alliere dig med en autoriseret kloakmester der bl.a. kan godkende det færdigt etablerede anlæg, ligesom det kræves.

 

Køb dit nedsivningsanlæg

Så garanterer vi den bedste pris i Danmark på dit nedsivningsanlæg. Derfor sælger vi nu vores produkter med en effektiv rabat og billigste pris – i Danmark. Der medfølger en kvalitetssikret løsning med høj produktgaranti til billig pris. Køb Watercare nedsivningsanlæg, model 223193112 og få tryghed og høj ydelse.

WaterCare 3-kammertank er en velfungerende bundfældningstank til nedsivningsanlæg, der er nem at installere. WaterCare 3-kammertank er udviklet i et samarbejde mellem Danmarks førende eksperter i spildevandsrensning og plastteknik, samt flere af landets autoriserede kloakmestre. 3-kammertanken fra WaterCare adskiller sig fra andre bundfældningstanke ved at kunne rumme en stor væskeoverflade og et relativt stort vandvolumen på 2,3 m3 . Resultatet er en god strømningsfordeling samt en lang Opholdstid og deraf følgende bedre bundfældning af partikler.

Download

Du kunne også være interesseret i...