Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Mindste køb 1.500,-
Levering tidligst d. 22
Varer bestilt i dag leveres onsdag d. 22. maj pga. pinsen.
Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Danmarks største online leverandør af kloak og dræn
Mindste køb 1.500,-
Loading...

Nedsivningsanlæg 10PE til tryknedsivning m/Grundfos pumpe

Varenummer (SKU): 223193154 Kategori:

28.299,00  inkl. moms

OBS! Bemærk leveringstid på 3-5 hverdage på denne vare

Nedsivningsanlæg 10PE til tryknedsivning m/Grundfos pumpe.

 • Med integreret Grundfos AP35B pumpe
 • Til anlægget skal bruges tryksivestrenge (ikke inkluderet) – se passende sæt
 • Anlægget er inklusiv 2 styk 0,5 m opføringsrør
 • På rørene kan benyttes dæksler fra Watercare – se dæksler (ikke inkluderet)
 • Alarm funktion – Miljøstyrelsens vejledninger om nedsivningsanlæg angiver, at der skal være monteret en alarm. Alarmen kan advare om fuld tank (f.eks. hvis pumpen går i stå) inden et muligt overløb – se Watercare VA-alarm (ikke inkluderet)
 • Afgang: Ø50mm
 • Indløb: 110mm
 • Totalhøjde inkl. opføringsrør: 2110mm
 • Bredde: 1250mm
 • Opføringsrør diameter: 500mm indvendigt og 560mm udvendigt.
 • Pumpeafgangshøjde: 1020mm

Kvalitetsanlæg fra danske WaterCare. 4 m3 tank til tryknedsivning, hvor spildevandet pumpes ud i sivestrengene ved hjælp af den indbyggede pumpe. Tanken er ideel for husstande med op til 10 voksne. Fri fragt.  

På lager. Bestil inden kl. 14.00 på hverdage for levering næste hverdag

Loading...

Nedsivningsanlæg 10PE til tryknedsivning m/Grundfos pumpe

Optimer din spildevandshåndtering med WaterCare nedsivningsanlæg, inklusiv den kraftfulde Grundfos AP35B pumpe for pålidelig drift. Dette avancerede system er designet til at opfylde de strenge krav fra Miljøstyrelsen og sikre effektiv spildevandsrensning. Vores anlæg kommer med 2 styk 0,5 m opføringsrør for nem installation, og systemet er kompatibelt med Watercare dæksler for en skræddersyet løsning (dæksler ikke inkluderet). For at garantere sikkerheden, er anlægget udstyret med en avanceret alarmfunktion, der advare om fuld tank, forhindrer overløb og sikrer systemets integritet.

WaterCares nedsivningsanlæg er udviklet i samarbejde med Danmarks førende eksperter inden for spildevandsrensning og plastteknik, samt autoriserede kloakmestre. Det sikrer, at du får en løsning, der er både effektiv og pålidelig. WaterCare bundfældningstanke er specielt designet til at rumme en stor væskeoverflade og volumen, hvilket sikrer optimal strømningsfordeling og lang opholdstid, for bedre partikelbundfældning.

Vores bundfældningstanke tilbydes med forskellig kapacitet, fra 5 PE til 250 PE, til både små og store anlæg, hvilket gør dem velegnede til en bred vifte af anvendelser, fra private husstande til større faciliteter. Disse tanke er altid udført som 3-kammertanke, der effektivt tilbageholder fast stof og flydeslam, hvilket muliggør efterfølgende rensning i forskellige typer af anlæg.

Installationen er hurtig og nem takket være tankens lave indbygningsdybde, hvilket minimerer omkostningerne og tidsforbruget ved installation med en minigraver. Vores engagement i at tilbyde den bedste pris i Danmark betyder, at du kan investere i et WaterCare nedsivningsanlæg med tillid, velvidende at du får en kvalitetssikret løsning med høj produktgaranti.

Husk at konsultere din kommune for at sikre, at dit nedsivningsanlæg overholder lokale regler, og arbejd sammen med en autoriseret kloakmester for at godkende det færdige anlæg. Med et WaterCare nedsivningsanlæg får du ikke kun en effektiv og holdbar løsning til spildevandsrensning, men også fred i sindet med vores omfattende support og kvalitetsgaranti. Køb nu og tag skridtet mod en bæredygtig fremtid med WaterCare.

Husk, inden at du laver anlægget, at spørge kommunen om hvilke regler der gælder for anlæggelse af nedsivningsanlæg på stedet. Husk også alliere dig med en autoriseret kloakmester der bl.a. kan godkende det færdigt etablerede anlæg, ligesom det kræves.

 

Køb dit nedsivningsanlæg

Så garanterer vi den bedste pris i Danmark på dit nedsivningsanlæg. Derfor sælger vi nu vores produkter med en effektiv rabat og billigste pris i Danmark. Der medfølger en kvalitetssikret løsning med høj produktgaranti til billig pris. Køb Watercare nedsivningsanlæg, model 223193154 og få tryghed og høj ydelse.

W.S.P. er en velfungerende bundfældningstank til nedsivningsanlæg, der er nem at installere. W.S.P. er udviklet i et samarbejde mellem Danmarks førende eksperter i spildevandsrensning og plastteknik, samt flere af landets autoriserede kloakmestre. W.S.P. fra WaterCare adskiller sig fra andre bundfældningstanke ved at kunne rumme en stor væskeoverflade og en stort vandvolumen på 4 m3 . Resultatet er en god strømningsfordeling samt en lang Opholdstid og deraf følgende bedre bundfældning af partikler.

Download

Du kunne også være interesseret i...