Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Mindste køb 1.500,-
Levering tidligst d. 22
Varer bestilt i dag leveres onsdag d. 22. maj pga. pinsen.
Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Danmarks største online leverandør af kloak og dræn
Mindste køb 1.500,-
Loading...

Bundfældningstank 6000 L med pumpe til 15PE nedsivningsanlæg

Varenummer (SKU): 223131106 Kategori:

79.899,00  inkl. moms

Kvalitetsanlæg fra finske Uponor. 6 m3 tank til trykfordeling, hvor spildevandet pumpes ud i sivestrengene ved hjælp af den indbyggede pumpe. Tanken er ideel for husstande med op til 15 voksne.

Leveringstid ca. 3 uger – fri fragt
BEMÆRK at denne vare leveres direkte fra producenten. Du skal derfor selv kunne løfte varen af lastbilen ved levering (f.eks. med en gaffeltruck). Eller betale tillæg for kranlevering. Se mere her

På lager. Bestil inden kl. 14.00 på hverdage for levering næste hverdag

Loading...
  • Med integreret Grundfos AP12 pumpe
  • Til anlægget skal bruges tryksivestrenge (ikke inkluderet) – se passende sæt
  • Anlægget er inklusiv 2 styk opføringsrør med trædefast dæksel
  • Alarm funktion – Miljøstyrelsens vejledninger om nedsivningsanlæg angiver, at der skal være monteret en alarm. Alarmen kan advare om fuld tank (f.eks. hvis pumpen går i stå) inden et muligt overløb – se VA-alarm (ikke inkluderet)

 

Husk, inden at du laver anlægget, at spørge kommunen om hvilke regler der gælder for anlæggelse af nedsivningsanlæg på stedet. Husk også alliere dig med en autoriseret kloakmester der bl.a. kan godkende det færdigt etablerede anlæg, ligesom det kræves.

Køb dit nedsivningsanlæg

Så garanterer vi den bedste pris i Danmark på dit nedsivningsanlæg. Derfor sælger vi nu vores produkter med en effektiv rabat og billigste pris – i Danmark. Der medfølger en kvalitetssikret løsning med høj produktgaranti til billig pris. Køb Uponor nedsivningsanlæg, model 223131106 og få tryghed og høj ydelse.

Du kunne også være interesseret i...