Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Mindste køb 1.500,-
Levering tidligst d. 22
Varer bestilt i dag leveres onsdag d. 22. maj pga. pinsen.
Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Danmarks største online leverandør af kloak og dræn
Mindste køb 1.500,-
Loading...

Nedsivningsanlæg – 10 pers. – model W.S. – er uden fordelerbrønd

Varenummer (SKU): L 223193153 Kategori:

26.199,00  inkl. moms

Kvalitetstank fra danske WaterCare. 4 m3 tank til gravitation, hvor spildevandet selv løber selv ud i sive-strengene via tyngdekraften.

1-2 dages leveringstid
BEMÆRK at denne vare leveres direkte fra producenten. Du skal derfor selv kunne løfte varen af lastbilen ved levering (f.eks. med en gaffeltruck). Eller betale tillæg for kranlevering. Se mere her

På lager. Bestil inden kl. 14.00 på hverdage for levering næste hverdag

Loading...

Bemærk at der skal anlægges en ekstern fordelerbrønd til anlægget for at kunne bruge flere sæt sivestrenge (ved etablering af dette nedsivningsanlæg anvendes normalt fire sæt sivestrenge á 15m). Se ekstern fordelerbrønd til fire sæt sivestrenge. Se tilsvarende nedsivningsanlæg med indbygget fordelerbrønd.

  • Til anlægget skal bruges sivestrenge – se sivestrenge (ikke inkluderet)
  • Anlægget er inklusiv to styk 0,5 m opføringsrør
  • På rørene kan benyttes dæksler fra Watercare – se dæksler (ikke inkluderet)
  • Alarm funktion – Miljøstyrelsens vejledninger om nedsivningsanlæg angiver, at der skal være monteret en alarm. Alarmen kan advare om fuld tank, inden et muligt overløb – se Watercare VA-alarm (ikke inkluderet)

Husk, inden at du laver anlægget, at spørge kommunen om hvilke regler der gælder for anlæggelse af nedsivningsanlæg på stedet. Husk også alliere dig med en autoriseret kloakmester der bl.a. kan godkende det færdigt etablerede anlæg, ligesom det kræves.

Køb dit nedsivningsanlæg

Så garanterer vi den bedste pris i Danmark på dit nedsivningsanlæg. Derfor sælger vi nu vores produkter med en effektiv rabat og billigste pris – i Danmark. Der medfølger en kvalitetssikret løsning med høj produktgaranti til billig pris. Køb Watercare nedsivningsanlæg, model 223193153 og få tryghed og høj ydelse.

WaterCare W.S. er en velfungerende bundfældningstank til nedsivningsanlæg, der er nem at installere. WaterCare W.S. er udviklet i et samarbejde mellem Danmarks førende eksperter i spildevandsrensning og plastteknik, samt flere af landets autoriserede kloakmestre. W.S. fra WaterCare adskiller sig fra andre bundfældningstanke ved at kunne rumme en stor væskeoverflade og en stort vandvolumen på 4 m3 . Resultatet er en god strømningsfordeling samt en lang Opholdstid og deraf følgende bedre bundfældning af partikler.

Download

Du kunne også være interesseret i...