Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Mindste køb 1.500,-
Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Danmarks største online leverandør af kloak og dræn
Mindste køb 1.500,-
Loading...

Watercare pumpebrønd-drænvand-425x3500mm-Flygt SXM 2 pumpe

Varenummer (SKU): 223190735 Kategori:

11.899,00  inkl. moms

Bemærk – der kan være ekstra leveringstid i forbindelse med denne vare – ring for oplysning om aktuel leveringstid. Samt bemærk at denne vare leveres direkte fra producenten. Du skal derfor selv kunne løfte varen af lastbilen ved levering (f.eks. med en gaffeltruck). Eller betale tillæg for kranlevering. Se mere her

Pumpebrønd til drænvand fra danske Watercare på Fyn. Brønden er 3,5 meter høj og har en Flygt SXM2 pumpe. Rørføring og afgang på pumpebrønden er Ø 40 mm.

På lager. Bestil inden kl. 14.00 på hverdage for levering næste hverdag

Loading...

Leveres med låg.

Påboring af tilløbet er valgfrit hvor man vil sætte det. Man kan brugen en standard 110mm in situ kobling, som kræver et 127mm hulsav.

Vippen til en af siderne og guiderør til en af siderne. Grundfos har på nogle pumpebrønde en sensor siddende, som man skal sørge for ikke at dække til eller ramme.

Pumpen i denne pumpebrønd kan klare at pumpe drænvandet 50 meter væk i et Ø40mm PEM rør i lige retning. Men skal drænvandet også pumpe flere meter op i niveau, så kontakt os mhp. at få beregnet om pumpen er stærk nok til den specifikke opgave.

Spildevandet må gerne klaske ned på pumpen. Husk at sørg for nok højde fra bunden af pumpebrønden og op til indløb, så der opnås den ønskede pumpesump.

Download