Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Mindste køb 1.500,-
Levering tidligst d. 22
Varer bestilt i dag leveres onsdag d. 22. maj pga. pinsen.
Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Danmarks største online leverandør af kloak og dræn
Mindste køb 1.500,-
Loading...

Linjedræn 1m 150mm bred inkl galv. spalterist

Varenummer (SKU): 221823224 Kategori:

799,00  inkl. moms

Linjedræn 1 m 150 mm bred inkl galvaniseret spalterist

Denne afløbsrende er velegnet til steder, hvor der er ekstra store krav til mængderne af vand, som skal bortledes. Således er denne rendes indvendige mål: 150mm bred og 160mm høj. Hvorimod normale render er 100mm høj og bred.

Linjedrænet består af afløbsrende på 1 mtr, der er fremstillet i robust HD-PE materiale, samt spalterist i galvaniseret stål. Velegnet til afvanding af havearealer eller f.eks. på sportspladser.

På lager. Bestil inden kl. 14.00 på hverdage for levering næste hverdag

Loading...

Linjedræn 1 m 150 mm bred inkl galvaniseret spalterist

Disse afløbsrender leveres komplette inkl. rist, men eksklusiv endegavle. Se passende endegavle her: Lukket gavl til 150mm

Du vælger selv påboring af udløb, da alle renderne er forberedt til enten at man borer eller banker hul til udløbet om man ønsker det lodret eller vandret.

Renderne er produceret i HD-PE (High-density Polyethylen) – et materiale der både er let, fleksibelt og slagfast. Det betyder først og fremmest, at du skåner ryggen, når du lægger renderne. Det er ikke sart og går ikke i stykker, selvom det skulle få nogle stød – heller ikke i frostvejr. Således får du med dette produkt en lang levetid.

Renden er inkl rist og klarer belastningsklasse A15 hvilket er gangtrafik og cykler mv. Disse riste tåler ikke trafik fra biler.

OBS! Leveringstid er 2-3 dage for dette produkt.

Du kunne også være interesseret i...