Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Mindste køb 1.500,-
Dag til dag levering
Fri fragt v/5.000,-
Danmarks største online leverandør af kloak og dræn
Mindste køb 1.500,-
Loading...

Nedsivningsanlæg 5PE / 5 pers til gravitationsnedsivning – uden fordelerbrønd

Varenummer (SKU): 223193110 Kategori:

11.449,00  inkl. moms

Kvalitetsanlæg fra danske WaterCare. 2,3 m3 tank til gravitations-nedsivning, hvor spildevandet selv løber selv ud i sivestrengene via tyngdekraften.

Fri fragt.

På lager. Bestil inden kl. 14.00 på hverdage for levering næste hverdag

Loading...

Bemærk at der skal anlægges en ekstern fordelerbrønd til anlægget for at kunne bruge flere sæt sivestrenge (ved etablering af nedsivningsanlæg er der oftest krav om brug af to sæt sivestrenge á 15m). Se ekstern fordelerbrønd til to sæt sivestrenge. Se tilsvarende nedsivningsanlæg, med indbygget fordelerbrønd, til to sæt sivestrenge.

  • Til anlægget skal desuden bruges sivestrenge – se sivestrenge sæt (ikke inkluderet)
  • Anlægget er inklusiv 0,5 m opføringsrør
  • På røret kan benyttes et dæksel fra Watercare – se dækslet (ikke inkluderet)
  • Alarm funktion – Miljøstyrelsens vejledninger om nedsivningsanlæg angiver, at der skal være monteret en alarm. Alarmen kan advare om fuld tank, inden et muligt overløb – se Watercare VA-alarm (ikke inkluderet)

Det anbefales at sætte en fordelerbrønd, således at spildevandet fordeles jævnt i sivestrengene.

Fordelen ved at vælge et nedsivningsanlæg med integreret pumpe er, at man ved at pumpe spildevandet ud i sivestrengene fremfor det løber via gravitation, oftest får udnyttet hele sivestrengenes længde og dermed opnår bedre nedsivning.

Husk, inden at du laver anlægget, at spørge kommunen om hvilke regler der gælder for anlæggelse af nedsivningsanlæg på stedet. Husk også alliere dig med en autoriseret kloakmester der bl.a. kan godkende det færdigt etablerede anlæg, ligesom det kræves.

Køb dit nedsivningsanlæg

Så garanterer vi den bedste pris i Danmark på dit nedsivningsanlæg. Derfor sælger vi nu vores produkter med en effektiv rabat og billigste pris – i Danmark. Der medfølger en kvalitetssikret løsning med høj produktgaranti til billig pris. Køb Watercare nedsivningsanlæg, model 223193110 og få tryghed og høj ydelse. WaterCare 3-kammertank er en velfungerende bundfældningstank til nedsivningsanlæg, der er nem at installere. WaterCare 3-kammertank er udviklet i et samarbejde mellem Danmarks førende eksperter i spildevandsrensning og plastteknik, samt flere af landets autoriserede kloakmestre. 3-kammertanken fra WaterCare adskiller sig fra andre bundfældningstanke ved at kunne rumme en stor væskeoverflade og et relativt stort vandvolumen på 2,3 m3 . Resultatet er en god strømningsfordeling samt en lang Opholdstid og deraf følgende bedre bundfældning af partikler.

Download

Du kunne også være interesseret i...